Lysbakken på barentsbesøk

Stortingsrepresentant og SV-leder Audun Lysbakken gjestet Barentssekretariatet denne uken i forbindelse med partiets kampanje "Ja til Nord-Norge"
Oppkjøringen til det norske stortingsvalget til høsten er definitivt i gang. SV med Audun Lysbakken i spissen hadde tatt med seg sine 1. kandidater i Nord-Norge da de gjestet Barentssekretariatet i forbindelse med sin kampanje "Ja til Nord-Norge". I Nord-Norge er 1. kandidatene Kirsti Bergstø i Finnmark, Torgeir Fylkesnes i Troms og Marius Jøsevold i Nordland.

Lysbakken sier at i kampanjen "JA til Nord-Norge" er kontakt og samtaler med Barentssekretariatet en viktig del for SV både nå og fremover. Hovedtema for sekretariatsleder Rune Rafaelsens presentasjon var utfordringer og muligheter i området, utvikling av folk til folk-samarbeidet og innspill rundt miljø og kunnskap i norsk nordområdepolitikk.

Kontaktinformasjon

Norwegian Barents Secretariat
Po box 276
NO-9915 Kirkenes

Visitors address:
Rådhusgata 8, Kirkenes.

Twitter: @BarentsSec
Facebook: facebook.com/barsek

Telefon: +47 78 97 70 50
E-post:

Russian offices

Contact our Russian offices for project assistance or other relevant issues:

Murmansk Office
Arkhangelsk Office
Nenets Office

Talking Barents

Increase your knowledge about Russia with the help of the Norwegian Barents Secretariat.

About us

The Norwegian Barents secretariat aims at improving the Norwegian-Russian relations by promoting cross border cooperation.

The Secretariat is also a center of compentence for Norwegian-Russian relations and for regional cross border cooperation.