Barentssekretariatets 20-års fest

Etter mange storstilte feiringer av 20 år med Barentssamarbeid tidligere i år, ble 20-års festen for Barentssekretariatets kontor markert med en kort mottakelse fredag ettermiddag. Se bilder fra mottakelsen her. 


  1 / 15 
 
 
 


18. oktober 1993 startet Oddrun Pettersen på sin første arbeidsdag som Barentssekretariaters leder på et beskjedent kontor i andreetasjen i det gamle Byggmakkerbygget Kirkenes. I dag har sekretariatet fått seg store flotte lokaler og kan se tilbake på en 20 år lang suksesshistorie i arbeidet med å fremme norsk-russisk samarbeid. 

Lokale ildsjeler og nøkkelpersoner som har vært viktige bidragsytere for å få til dette var invitert til en kort mottakelse på vårt kontor på fredag ettermiddag. Alle er klare til å bryte løs på 20 år til med grenseoverskridende samarbeid i nordøst.

Klikk deg gjennom bildene fra mottakelsen over. 

 

 

Kontaktinformasjon

Norwegian Barents Secretariat
Po box 276
NO-9915 Kirkenes

Visitors address:
Rådhusgata 8, Kirkenes.

Twitter: @BarentsSec
Facebook: facebook.com/barsek

Telefon: +47 78 97 70 50
E-post:

Russian offices

Contact our Russian offices for project assistance or other relevant issues:

Murmansk Office
Arkhangelsk Office
Nenets Office

Talking Barents

Increase your knowledge about Russia with the help of the Norwegian Barents Secretariat.

About us

The Norwegian Barents secretariat aims at improving the Norwegian-Russian relations by promoting cross border cooperation.

The Secretariat is also a center of compentence for Norwegian-Russian relations and for regional cross border cooperation.